woensdag 9 juli 2014

Frizzy Coupe gaat global

Kroes is in! Terwijl wij in Suriname nog steeds vechten met straighten, tangen, inweven, pruiken, Braziliaans haar of synthetisch..alles om maar haar op ons hoofd te hebben dat zo stijl mogelijk is, zijn onze broeders en zusters in Europa steeds meer aan het kiezen om natural te gaan. 




Kroes en doglakrullen gaan de wereld rond dus en zelfs in Japan en andere Aziatische landen hebben ze de krulspelden en haardrogers weer uit de kast getrokken! 

Ze zijn er dol op. En het is niet de eerste keer want in de jaren negentig was dit ook een modeverschijnsel. We zijn het inmiddels wel gewend dat alles een revival krijgt en het is fijn dat ook onze eigen haartjes weer in opmars zijn. 

Laten we wel even een ding verduidelijken voor die lui die altijd zeggen dat we zo uit bed opstaan en poef! haar is gedaan. 

Hell noooo!!! 

Wakker worden met een fucked up afro aan een kant, zodanig douchen dat het niet nat wordt, of juist wel en dan bezig zijn met föhnen en uitkammen tot je die perfecte look hebt. In Japan en de rest van Azie kunnen ze er tegenwoordig over mee praten!!! 

En ik moet zeggen, het staat wel echt cool!!! Tjek op de foto ook even de oorbellen en strikken zijn stom(tenzij het zo een strikje van Rem-Ko is!), deze in etnische print is wel weer nice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten