maandag 7 juli 2014

Altijd bij de tijd... coole wandklokken!

Helaas geen echt Surinaams product en ook niet echt 'feSjUn' maar ik vond het wel leuk genoeg om te vermelden. 


Deze klokken die te koop zijn via Digital Connection. Strak, modern en leuk aan de muur. Want naast een klok ook meteen een mooie ornament aan de muur waarmee je meteen je woonkamer een boost kan geven.


Waarom ik het nog meer vermeld? De prijzen zijn redelijk. Geen bullshit a la 'wij verkopen Westerse kleding en vragen er daarom heel veel voor maar stiekem zijn het de H&M shirts van 10 euro'.

Misschien zijn deze dingen wel voor weinig te kopen in het buitenland maar, nogmaals, een prijs van om en nabij SRD 100 is okay.

Wat nog mooier is: ik denk dat het heel goed mogelijk is om er zelf een object van te maken door het uurwerk los te maken en vast te zetten op wat meer Surinaamse items. 


Je kan bijvoorbeeld de ronde vormen vervangen of misschien wel overtrekken met gesteven pangistof of batik zodat je mooie prints hebt, 


of misschien wel dat cirkels van een plastic tafelkleed zoals ze die hebben in de warungs, of doe eens gek en plastificeer  enkele mooie bladeren of voed het sentiment in je en neem een paar mooie familiefoto's als uurwijzers. Mogelijkheden zat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten