maandag 22 december 2014

Kadootjes van Moeder Aarde

Vol tegenzin toog ik naar de Crafstmarket in de Palmentuin. Maar het was achteraf toch wel erg leuk. En ik ontdekte een leuk nieuw merk, genaamd Mother Earth's Presents. 


Brein erachter is de op Albina wonende Sheila Tjon Sie Kie. En als iemand passie heeft en vol passie kan vertellen is het Sheila wel. Erg prettig! 


Ze gebruikt verschillende soorten zaadjes waaronder maramara en morisji. Maar, en dat is het allerleukste, ze struint de Albineze stranden af op zoek naar .... Alles wat bruikbaar is! Voor de sieraden zelf maar ook als display voor de sieraden.


Het wordt allemaal verwerkt tot een aantal leuke basic accessoires die uitermate geschikt zijn voor de man en de vrouw. 


Persoonlijk vind ik de kettinkjes geweldig. Vooral die met glazen hangertjes. Maar ook de hele simpele van gepolijst hout en zwart draad. 


Ook de oorbellen zijn de moeite waard omdat ze gemaakt zijn van typisch Inheemse ingrediënten maar toch een hele eigentijds en trendy look hebben.


Ze heeft enorm veel succes gehad tijdens de Crafstmarket in de Palmentuin. Haar werk wordt nu ook te koop aangeboden in de giftshop van Zus&Zo. 

Prijzen variëren tussen de 20 srd voor oorbelletjes en 265 srd voor bijvoorbeeld een complete set voor arm, hals en oor!

2 opmerkingen: